Basketbalveld in Gent dankzij MINI

Basketbalplein in Gent Mini
MINI legt een nieuw basketbalveld aan op het Belvédèreplein in Gent.

Naar jaarlijkse gewoonte zamelt MINI geld in voor het goede doel tijdens het autosalon in Brussel. Met het geld dat ze inzamelden op het 91ste autosalon (dit jaar), gaven ze het basketbalveld op het Belvédèreplein een volledige make-over. Geen plein bezaaid met reclamepanelen of MINI-logo’s, maar een verrassend neutraal geheel.

MINI heeft er dus voor gekozen om er geen publiciteitsstunt van te maken, maar gewoon hun steentje bij te dragen aan de maatschappij. Het plein bevindt zich aan de Belvédèreweg aan de Watersportbaan en is een plaats voor sportief gemutste jongeren. De inhuldiging gebeurde door Gent Dragons / Black Hawks, die het plein ook direct inspeelden.

Mini cooper

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...