Ook extra power voor de BMW M6


BMW heeft een Competition Package klaar voor de M6 met extra vermogen en visuele upgrades.

Een goede week geleden heeft BMW aangekondigd dat de M5 vanaf nu ook beschikbaar is met het Competition Package. Zoals we al vermoed hadden was het niet lang wachten tot de M6-familie ging volgen. Zowel de BMW M6 Coupe, Cabrio als GranCoupe kunnen nu, net zoals de BMW M5, genieten van 15 pk extra waardoor het aantal pk’s onder de motorkap opgeschroefd wordt naar 575. Tenzij je je bolide gaat afbeulen op een circuit, zal je helaas de 15 pk extra nauwelijks voelen met de al standaard 560 paarden die staan te trappelen. Waarom zoveel extra betalen voor die enkele pk’s meer, vraag je je dan af?

Gelukkig krijg je naast de power-upgrade ook nog enkele visuele upgrades, zodat de mensen toch kunnen zien dat je geïnvesteerd hebt in je splinternieuwe M6. Deze is voorzien van bijzondere velgen, een ander onderstel en last but not least, zwarte sportuitlaten. Dit alles resulteert in een hogere topsnelheid van 305 km/h en een snellere sprint naar de 100, maar liefst 0,1 s sneller. Een hele hoop dus! (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...