Video: Jaguar F-type in Desire

jag F-type desire
Een kortfilm met de Jaguar F-type in de hoofdrol? Laat maar komen!

De clip duurt ongeveer 14 minuten en krijgt Damian Lewis, Shannyn Sossamon, Jordi Mollà en uiteraard ook de F-type als protagonisten. In de video zien we een ‘boodschapper’, die met z’n F-type middenin een vlammende ruzie tussen gunner en zijn vluchtend vrouwtje belandt. Alhoewel er een mooie inspirerende boodschap achterzit, blijft het overduidelijk een promotiefilmpje voor de fantastische F-bolide.

Jaguar kent al een roemrijk verleden op het grote scherm en de Britten zijn laaiend enthousiast over hun artistiek project. De F-type is ook een makkelijke hoofdrolspeler, die zich vanuit elke hoek van z’n mooiste kantje en zeker ook kontje toont. Het sterke lijnenspel past als geen ander in de woestijnrijke omgeving, waardoor ook het ruigere kantje wordt benadrukt. Wij kunnen alleszins niet wachten tot een eerste kennismaking.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...