Preview: Mercedes CLA Shooting Brake

Mercedes cla shooting brake
Mercedes bevestigt een vierde variant van de A-klasse.

Na het glamoureuze succes van de A-klasse, ging Mercedes verder met een extravagant gestylede CLA en sinds kort ook nog de GLA crossover. Three is a magic number, maar Mercedes gaat gestaag door met het platform en belooft ons nog de CLA Shooting Brake. Deze lekkernij zal waarschijnlijk op de markt komen rond 2014 en hopelijk en einde maken aan die veel te nauwe achterbank van de CLA sedan.

Mercedes focust niet meer op een extra-sportieve A-klasse, want daar is de markt aan het krimpen volgens de Duitsers. We verheugen ons alleszins al op deze Shooting Brake en hopelijk ook een AMG-variant. Er zijn alvast enkele creatieve breinen aan het werk gegaan met hun eigen impressies. Smullen maar! (via: WhatCar)

Mercedes cla shooting brake

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...