Sharapova kiest voor Porsche

sharapova header
Maria Sharapova wordt ambassadrice van Porsche AG. 

Vloeiende lijnen, veel gebrul en een soepel onderstel. Maria Sharapova is met andere woorden nog steeds in topvorm met haar 26 lentes en dat hebben de heren bij Porsche ook opgemerkt. De Duitsers zijn eigenlijk lang geen onbekenden meer in de tenniswereld, zo sponsoren ze reeds het Duitse nationale team alsook het ‘Porsche Talent Team’. Na Sharapova’s overwinning vorig jaar op de grote prijs van ‘Porsche’ in Stuttgart, kreeg ze niet alleen een hele hoop prijzengeld, maar ook een sneeuwwitte 911 Carrera S Cabrio mee naar huis.

Reden te meer dus voor beide partijen om samen te werken. Porsche verstevigt er hun lange-termijnrelatie met het tennis mee en Sharapova zal er ook niet onder lijden. Voorlopig tekende ze een contract voor de komende drie jaar, maar dit zou makkelijk verlengd kunnen worden. Complimentjes vliegen in het rond, want Stuttgart’s grootste oppert: “Maria Sharapova is een uitzonderlijke atlete. Ze combineert de beste sportprestaties met elegantie en kracht en dat is net wat we met onze bolides willen weerspiegelen”, aldus CEO Matthias Mueller.

Maria-Sharapova-Porsche

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...