Virtueel elektrisch rijden met de BMW i App

BMW i App
Range-anxiety? De BMW i App bereidt je voor op het leven met een elektrische wagen.

Hoewel de i3 nog niet gelanceerd is, wil BMW haar wachtende klanten en toekomstige potentiële klanten alvast warm maken met de BMW i App. Het is een van de hersenspinsels van de marketingafdeling waarmee het mogelijk wordt virtueel elektrisch te rijden. Daarmee moeten veel vragen die de elektrische mobiliteit vandaag nog steeds oproept, al doende worden beantwoord.

Gebruikers kunnen hun dagelijkse route analyseren en meteen ondervinden waar ze hun wagen precies kunnen opladen, hoe het gesteld is met de oplaadinfrastructuur in ons land en of de autonomie wel toereikend is voor hun pendelverkeer. En dat afhankelijk van uw eigen rijstijl! Met de BMW i App kan je range anxiety overwinnen nog voor je de bestelbon hebt ondertekend. Bovendien wijst onderzoek nog steeds uit dat de gemiddelde bestuurder in Europa slechts 40 kilometer per dag aflegt en dat het rijgedrag met een elektrische wagen niet verschilt van dat met een wagen op traditionele brandstof.

Meteen wil BMW met de i App eveneens bewijzen dat BMW i voor veel meer staat dan enkel het ter beschikking stellen van de elektrische wagen an sich. BMW kiest voor een alomvattende benadering, die individuele mobiliteit herdefinieert met speciaal hiervoor ontwikkelde voertuigen, een focus op duurzaamheid langsheen de volledige productieketen en een waaier aan intelligente mobiliteitsservices.

Ontdek de BMW i App via volgende link

   

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...