Officieel: Renault Laguna 2013

Renault Laguna 2013
Renault frist de Laguna op voor de naderende zomer.

Een beetje op de achtergrond, na de belangrijkste Europese salons, kondigt Renault een facelift aan voor de Laguna. Het model werd nauwelijks aangepast, maar krijgt wel nieuwe bumpers met andere LED dagrijlichten. Nieuwe 16-inch lichtmetalen velgen werden bovendien aan de catalogus toegevoegd.

Binnenin bleven de wijzigingen eveneens beperkt, buiten het feit dat Renault de Laguna nu ook voorziet van het R-Link infotainment systeem met een zeven inch touch screen. De Bose-uitvoeringen krijgen ook een update van de bekleding, pianozwarte accenten en exclusieve 17-inchers.

Op motorisch vlak is er voortaan de mogelijkheid sommige krachtbronnen te linken aan een nieuwe EDC-transmissie met dubbele koppeling. Gecombineerd met de 1.5-liter dCi 110 haalt de Laguna zo een gemiddeld verbruik van amper 4,3 liter per 100 kilometer, met een CO2-uitstoot die de 113 g/km niet overschrijdt. Veder kreeg ook het “4Control-systeem” een update. De wagen wordt later deze maand commercieel gelanceerd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...