Video: Renault Megane Trophy V6 is de ultieme taxi

Renault Megane V6 Trophy Taxi
De Renault Mégane Trophy V6 brengt je in Parijs zonder twijfel als snelste van A naar B.

Iedereen kent ongetwijfeld de film Taxi, waarin een Peugeot 406 de hoofdrol speelt. Renault pikt die draad op en lanceert een nieuw promo-filmpje waarin de Mégane Trophy V6 het voertuig van dienst is. Als onderdeel van de “Challenge Us If You Can”-campagne brengt de racewagen zakenlui en shoppende dames op elke bestemming in Parijs.

De Mégane Trophy V6 wordt zoals de naam doet vermoeden aangedreven door een 3.5-liter V6 die een vermogen levert van 400 pk en een koppel van 422 Nm, de Sadev zestraps sequentiële bak transfereert dat vermogen mooi naar de achterwielen. Echt comfortabel moet het in de wagen volgens ons niet zijn, maar dat hij een tikkeltje sneller is dan de Nissan NV200 Taxi, staat buiten kijf!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...