Ferrari maakt pit wall king

header pit wall king
Ferrari geeft ons iets om onze verloren uurtjes op te vullen en prijzen te winnen!

De Italianen brengen ons namelijk het spel “Pit Wall King”. Doel van het spel is om jouw kennis van Scuderia Ferrari te gaan testen in een soort van quiz. Er zijn twee delen: “oefenen” en “kampioenschap”. Het oefengedeelte wordt opgedeeld in verschillende moeilijkheidsgraden en moet de diesels onder ons warm krijgen. Je moet zoveel mogelijk antwoorden geven binnen een bepaalde tijd en als je 20 juiste antwoorden optekent, bereik je het volgende level.

Het kampioenschap begint elke donderdagmiddag voor de officiële Grand Prix en eindigt de minuut voor de race. Spelers zullen drie multiplechoice vragen moeten antwoorden en daarnaast ook hun pronostiek voor Fernando en Felipe geven. Elk juist antwoord levert je 5 punten, die dan cumuleren tot het einde van het seizoen. De beste tien ‘dagwinnaars’ worden beloond met prijzen van Ferraristore.com en er is zelfs een heuse bedrijfsrondleiding te winnen in Maranello voor de beste drie op het einde van het seizoen. Gokje wagen? Spelen doe je hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...