Dubai patrouilleert in een Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador Police Dubai
Waarom de politie in Dubai rondrijdt met een Lamborghini Aventador? Om te tonen dat ze daar rijk zijn…

Om de één of andere reden hadden ze in Dubai het gevoel dat ze arm aan het worden zijn. Dus besloot de lokale politie – die het bij ons met een Golf GTI moet stellen – om een Lamborghini Aventador aan te kopen. Kwestie van te compenseren. Het kleinood kostte een flinke $550.000 aan de lokale belastingbetaler, niet dat die daar ooit een punt van zal maken.

De wagen zal niet gebruikt worden om snelheidsovertreders te vatten, maar zal vooral rondrijden in de toeristische zone van de stad. De Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld, krijgt gepaste politiebescherming. Snelheidsovertreders worden in Dubai aan de kant gezet met behulp van de Chevrolet Camaro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...