Video: Alonso kruipt in LaFerrari

LaFerrari en Fernando Alonso
Formule 1 ster en wereldvedette Fernando Alonso test Ferrari’s LaFerrari.

Drie weken voorbereidingstijd tot de GP van China zijn blijkbaar te veel voor Alonso, want hij vond nog een gaatje om met een licht gecamoufleerde LaFerrari te knallen in Maranello. Ferrari windt er ook geen doekjes om dat Fernando meehelpt bij het afstellen van onder meer de zitpositie, wegligging en ergonomie van de knopjes. Nu nog hopen dat er ook grotere mensen inpassen.

De lichaamstaal van zowel piloot als copiloot verklappen dat LaFerrari voor heel wat spektakel gaat zorgen op het circuitNiet moeilijk ook met een gestoorde kracht uit dat heerlijke 6.3-liter V12-blok. Snel even de cijfers bovenhalen:  een gecombineerde output van 963 pk, een sprint naar honderd in minder dan drie seconden en een topsnelheid van boven de 350 km/u. Waanzinnig snel toch?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...