BMW toont DTM wagens voor seizoen 2013

BMW DTM 2013
BMW Motorsport heeft gisteren nabij BMW Welt in München de nieuwe DTM wagens voor seizoen 2013 voorgesteld.

BMW Motorsport kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe DTM seizoen. Na een jarenlange afwezigheid won BMW vorig jaar namelijk overtuigend het DTM kampioenschap met Bruno Spengler, een overwinning dat duidelijk naar meer smaakt. Zaterdag werden de wagens voor het seizoen 2013 voorgesteld in de BMW Welt in München, naast de headquarters van het bedrijf. Normaal is BMW Welt dé plek waar klanten hun wagen in ontvangst kunnen nemen, maar deze keer waren het de acht BMW DTM rijders die de sleutels van hun nieuwe racewagen in de hand geworpen kregen.

Bruno Spengler (CA), Dirk Werner (DE), Augusto Farfus (BR), Joey Hand (US), Martin Tomczyk (DE), Andy Priaulx (GB), Marco Wittmann (DE) en Timo Glock (DE), elk kregen ze hun moment of fame met meer dan 13.000 fans die hun idolen kwamen aanmoedigen in de gebouwen van BMW Welt. Net als de BMW klanten kregen Bruno Spengler en co eerst een rondleiding in de BMW fabriek in München, waarna ze met de krop in de keel op zoek mochten naar hun nieuwe wagen. Een bijzonder spannend moment volgens DTM kampioen Spengler. Vanaf nu is het echter bittere ernst voor de coureurs, vanaf dinsdag starten namelijk de pre-season tests op de Hockenheimring. De eerste race van het seizoen vind op diezelfde Hockenheimring plaats op 5 mei.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...