Is Fisker het einde nabij?


Fisker Automotive moet de meerderheid van haar personeel de deur wijzen, wil het overleven.

Het gaat niet zo goed met Fisker. We konden het al raden toen oprichter Henrik Fisker zijn brandende schip verliet, maar nu wijst ook nieuwe informatie in de richting van een faillissement. Volgens berichten zou Fisker Automotive gedwongen zijn de meerderheid van haar personeel te ontslaan, wil het nog een kans hebben om te overleven.

De financiële problemen bij het in Anaheim gevestigde bedrijf stapelen zich reeds gedurende een langere periode op. Een serieuze terugroepactie voor de batterijen en de vernieling van 300 Karmas door orkaan Sandy hielpen ook niet echt. Naast de Karma waren er nog plannen voor een tweede, meer praktische model in de line-up, maar die toekomst is nu wel sterk onzeker. Volgens velen hangt het weer eens af van de Chinezen, terwijl het bedrijf momenteel draaiende gehouden wordt door een klein team. (Via: AE)

Fisker Atlantic 2013 1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...