Onthuld: Subaru WRX concept

subaru WRX concept header
In New York ging het doek van Subaru’s WRX concept.

Zien we nu de Jaguar XFR-S staan? Neen hoor, alhoewel het nieuwe WRX concept helemaal afwijkt van de Impreza, toont het zich toch 100 procent Subaru. Wat wil je ook met een knoert van een luchthapper, een dak van carbon, een gigantische grille met tot slot een WRX-badge en uitlaatrandjes in limoengroen?

Neem daar nog eens een extravagante diffuser en minimalistische LED-lichtjes bij en je krijgt een wel heel next-gen concept. Die LED-streepjes worden bijgestaan door flinterdunne zijspiegels en uiterst luchtige 20-duims velgen van BBS. Voorlopig nog geen verdere details, maar we verwachten boxer vuurwerk under the hood!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: Subaru WRX concept"

  1. claeys 28-03-2013 om 19:08

    Dit lijkt veelbelovend!
    Een subaruu waarvan de looks eveneens aantrekkelijk zijn…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...