Ludiek: Volkswagen Caddy Maxi Camper

header caddy
Volkswagen introduceerde hun Caddy Maxi Camper voor het Verenigd Koninkrijk.

Voorlopig blijft deze vijfzitter met opplooibaar bed, ingebouwde frigobox, tafel en twee stoelen, enkel te koop op het Engelse eiland. Met een lengte van 4.8 meter en hoogte van 1.8 meter, wordt het de compactste wagen binnen de ‘camper-lineup’ van Volkswagen. Het bed biedt plaats voor twee tortelduifjes, want ook een privacy-gordijn wordt geplaatst.

Om dit gevaarte snelheid te geven, krijgt je de keuze tussen twee BlueMotion TDI 1.6 en 2.0 TDI motoren, goed voor respectievelijk 102 en 140 pk, die optioneel aan een DSG-transmissie te linken zijn. Standaarduitrusting komt voorlopig met klimaatcontrole, cruise control, verwarmde zijspiegels en voorruit en een lederen stuurwiel. Ideaal voor roadtrips dus, al ziet het er niet direct naar uit dat deze Caddy eigenhandig de plas overzwemt. Eentje bestellen en overzetten kan al vanaf 23.397 pond.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...