Fiat gaat door tot 500X

header fiat 500X
Fiat zal geen 500-varianten meer uitbrengen na de onthulling van hun 500X.

De laatste toevoeging aan de 500-reeks is voorlopig nog de vijfzitter 500L, die ondertussen ook hevig gepromoot wordt. Fiat plant hierna nog een grotere bolide met 7 zitplaatsen tegen september; de 500XL. Als laatste 500 zullen de Italianen echter geen XXL, maar wel een 500X crossover produceren. Deze komt in 2014 en zal volgens Gianluca Italia het C-segment scherp aansnijden.

Verder zijn er ook nog een vervanger voor de Punto en extra Panda-versies beloofd. Zo komt er binnenkort ook een TwinAir-Panda aan, met het gekende 0.9-liter motortje dat 105 pk perst. Fiat is allesbehalve slecht bezig want er zijn ondertussen ook al zo’n 5 miljoen 1.3 MultiJets geproduceerd.

Fiat Multijet record

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...