Waarom niet: Skoda Citigo Cabrio

Skoda Citigo Cabrio
Van kleine wagentjes een cabrio-versie maken met een soft-top. Het werkte voor de Fiat 500 en zal dat ongetwijfeld ook doen voor de Citroën DS3. Waarom dan niet met de Skoda Citigo?

En als we dan toch ineens bezig zijn, waarom niet direct met Citigo-klonen Volkswagen up! en Seat Mii? Designer Theophilus Chin ging alvast aan de slag met Photoshop en toont ons beelden van hoe het kleine cabriootje eruit zou kunnen zien. Charmant alleszins, zoveel is zeker. Hij doet ons zelfs wat denken aan de Volkswagen Polo Open Air, die over een gelijkaardig schuifdak beschikte.

Of dit model er effectief komt, is hoegenaamd niet zeker. Maar mocht er iemand bij de Volkswagen groep niet meer weten waarmee zich bezig te houden, heeft hij/zij bij deze alweer een hoop inspiratie gekregen. De nada.

Skoda_Citigo_Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...