Video: Aston Martin Rapide S is sexy

Aston Martin Rapide S 2013 (4)
Aston Martin ging knallen met hun nieuwe Rapide S en legde alles vast op beeld.

Gelukkig maken ook merken als Aston Martin nog steeds promotiefilmpjes. In hun jongste video tonen ze ons de beauty, zij het zonder de soul & power. Prachtige beelden doorheen een bergachtig besneeuwd landschap, dat wel. Als MI6 nog zou twijfelen over een volgende “Bond-car“, raden we hen deze aan. Alleen spijtig dat we de donders van het machtige V12-blok nog niet kunnen aanhoren.

Die 6.0-liter V12 zorgt trouwens voor 558 pk en 620 Nm koppel, waardoor de sprint naar honderd gereduceerd wordt tot 4,9 seconden. Binnenin krijgt de Rapide S een sterkere isolatie, een extra design dienst “Q by Aston Martin” en heerlijke tweekleurige lederen zetels. Wie naast de gigantische voorgrille kijkt is goed blind en ook het “Carbonpack” zal menig ogen uitsteken. Smullen maar!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...