Dromen mag: BMW M7

Impressie BMW M7
Het is niet omdat BMW zelf geen graten ziet in een M-versie van de 7-reeks dat dit enkele digitale creatievelingen tegenhield om een impressie te maken.

Van de 1-Reeks tot de BMW X6, allemaal kan je ze vinden in de orderboeken in een dikke M-uitvoering, recent zelfs nog diesels. Enkel bij het vlaggenschip, de 7-reeks, zal je eindeloos blijven zoeken. Officieus kan je toch terecht bij de huistuner Alpina, andere veredelaars hebben ook wel opties voor je Bimmer.

De Portugezen van Auto Projeções wouden ons toch graag laten kennismaken met een M7 door middel van een digitale impressie. Een agressieve neus, scherpe bumpers, een breed achterste en dikke jetsers typeren een M model, vandaar het logische resultaat. Het achteraanzicht werd niet vrijgegeven, maar verwacht daar zoals gewoonlijk ook een dubbele uitlaat langs beide zijdes. Een dak uit koolstofvezel is dan weer wel te zien, net zoals de M6 is dit om nog meer gewicht te besparen.

Momenteel is de BMW 760i de krachtigste 7 in het gamma, met een dikke V12 die 544 pk produceert. Aan dieselzijde heb je een 750 met 313 pk én bakken koppel, al zijn er hier en daar geruchten over een krachtige 750xD variant in de nabije toekomst. Waarom BMW geen M-badge plakt op hun vlaggenschip is vrij onduidelijk, de concurrentie in de vorm van de Mercedes S63/S65 AMG en Audi S8 verkopen meer dan voldoende. Het huidige model is alweer een tijdje op de markt, tegen 2015 zou er een gloednieuwe 7-reeks op de markt komen. Misschien lanceert BMW dan wél een M7, tot dan moeten we het stellen met impressies zoals deze..

Impressie BMW M7

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...