Betrapt: BMW 4-Reeks Coupe

BMW 4-Reeks
De BMW 4-Reeks werd naakt betrapt tijdens een officiële fotoshoot.

Eerder deze week werd de Mercedes S-Klasse al betrapt tijdens een fotoshoot, nu is het de beurt aan de langverwachte BMW 4-Reeks. De wagen toont zoals verwacht veel gelijkenissen met het concept dat eerder werd voorgesteld, maar achteraan werd de bumper gelukkig iets traditioneler. De officiële onthulling wordt verwacht op het Autosalon van Frankfurt in september, al spreken andere geruchten van een productiestart reeds in juli.

Bij lancering zal het model aangeboden worden met twee motoren: een 2.0-liter viercilinder met 245 pk (350 Nm) en een 3.0-liter zes-in-lijn met 306 pk (400 Nm koppel). Rijplezier verzekerd, want de 4-Reeks is verkrijgbaar met manuele zesbak en achterwielaandrijving is standaard. Wie meer op comfort gericht is, kan natuurlijk nog steeds opteren voor de achttraps ZF-automaat. Zij kunnen hoogstwaarschijnlijk ook xDrive op de optielijst aanvinken. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...