Teaser: Audi A3 Sedan

Audi a3 sedan
Audi heeft een teaser online gegooid voor -waarschijnlijk- de A3 Sedan.

Wie het zich enigszins herinnert, weet dat Audi op het Autosalon van Genève in 2011 een sedanversie van de A3 voorstelde, toen nog A3 Concept. Sindsdien is het echter relatief stil gebleven rond een sedan-versie van Audi’s op-een-na kleinste. Echter dat is, tot Mercedes-Benz met de CLA op de proppen kwam. Audi ziet het niet meteen zitten dat Mercedes alleenheerser wordt in een nieuw segment.

Daarom werd een versnelling hoger geschakeld bij Audi en tonen de Duitsers een video waarin ze een nieuw model voorstellen. Nu nog verscholen onder een doek, maar volgende week op 27 maart volledig live. De A3 Sedan zou op het MQB-platform staan en volgende afmetingen krijgen: 4,44 meter in lengte, 1,84 meter breed en 1,39 meter hoog. De motoren zouden zonder twijfel worden overgedragen van de A3 hatchback.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...