Video: McLaren 12C Spider knalt door de bergen

Video snow McLaren MP4-12C Spider
Om de Amerikaanse lancering van de McLaren MP4-12C Spider wat extra aandacht te bezorgen werden er krachtige beelden geschoten in de sneeuwachtige bergen!

Snowboarden is enkel leuk als je van de berg naar beneden gaat, daarom dat Chanelle Sladics een lift aangeboden krijgt in de MP4-12C Spider van meervoudig racekampioen Rhys Millen. Allemaal vrij opgezet spel uiteraard met een hoog marketingsgehalte, al valt te betwijfelen hoeveel Amerikanen na het zien van deze video toch zin hebben om $265.750 te betalen voor een dakloze sportwagen.

Motorisch krijgt die trouwens dezelfde krachtbron als zijn gesloten variant, namelijk een 3.8-liter grote V8 die heel graag benzine slurpt. Gelukkig levert die ook nog eens 608 pk en 600 Nm, tikt hij binnen de 4 seconden 100 km/u aan, terwijl de teller maar stopt bij 320 km/u. Zo’n snelheden zal je niet halen in de bergen, maar plezier kan je er wel beleven!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...