Teaser: Citroen C4 Picasso

Citroen C4 Picasso 2014
In een promotionele video van Citroën duikt de nieuwe C4 Picasso op.

Het woord ‘teaser’ en C4 Picasso gaan nauwelijks samen. Hoogstwaarschijnlijk zijn er over de gehele aardbol slechts een handvol mensen die nu al uitkijken naar de onthulling van deze wagen. Toch blijft de C4 Picasso nog een vraagteken, en dat werd nu iets kleiner gemaakt met een promotionele video waarin de wagen verschijnt.

De nieuwe C4 Picasso zal vermoedelijk invloeden dragen van de Technospace Concept die de Fransen meenamen naar Genève. De compacte monovolume zal rijden op het EMP2-platform (Efficient Modular Platform), wat het leeggewicht zo’n 70 kilogram naar omlaag zal brengen. De nieuwe Picasso wordt zo’n 4.430 mm lang, 1.830 mm breed en 1.610 mm hoog. Motoren zijn nog lang onbekend, maar gedoodverfde kandidaten zijn HDi’s met vermogens van 110 tot 150 pk en een THP benzinemotor met 155 pk. (Via: Carscoop)

Citroen C4 Picasso 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...