Gelekt: Range Rover Sport

Range Rover Sport 2013
Afbeeldingen van de nieuwe Range Rover Sport lekken vroegtijdig naar het internet.

Gisteren begon Land Rover haar teasercampagne voor de nieuwe Range Rover Sport, maar vandaag al verschijnen vroegtijdig enkele afbeeldingen van een volledig ontbloot exemplaar. De nieuwkomer heeft wat trekjes van de Evoque, maar dan in iets grotere gedaante. De Range Rover Sport krijgt een agressief front met een prominente grille, slanke koplampen en een sportief ogende luchtinlaat in de voorbumper. De achterkant werd iets meer afgerond en krijgt een subtiele dakspoiler, zwart beschermend plastic en een dubbele uitlaat.

Onder de motokrap van de nieuwe Range Rover komen hoogstwaarschijnlijk een 3.0-liter TDV6 met 255 pk (600 Nm), een 4.4-liter SDV8 met 335 pk (700 Nm) en twee benzinemotoren. Deze krijgen beiden een supercharger en hebben respectievelijk een slagruimte van 3.0-liter en 5.0-liter. De V6 levert 340 pk en de topper een dikke 510 pk. Meer details volgen ongetwijfeld op de New York Auto Show.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Range Rover Sport"

  1. WB 13-03-2013 om 20:51

    Zware fail. En dan dat design 😮

Reageer

Reactie aan het plaatsen...