Video: Top Gear Special seizoen 19

Top Gear Special SE19 2013
De Top Gear special gemist waarin het bekende trio op zoek gaat naar de bron van de Nijl? Kijk hier!

Bij Top Gear hoort traditioneel elk seizoen een zekere special. Deze keer trekken James May, Richard Hammond en Jeremy Clarkson naar Afrika met één opdracht: “Zoek de oorsprong van de Nijl”. Voor deze fameuze road trip door het hart van Afrika kiest elk zijn wapen: de ene kiest Duits, de andere Zweeds en tot slot komt er ook een Japanner kijken. Elk natuurlijk allesbehalve in nieuwe staat, maar voor een prikje op de kop getikt. Naar gewoonte is er ook een aangename volgwagen mee als reserve, hoewel… Modder, stenen, prachtige uitzichten, hilarische situaties en lepe streken tijdens de nacht. Pret sowieso verzekerd met deze tweedelige aflevering van Top Gear. (Via: Streetfire)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...