LaFerrari is most wanted!

Autosalon Geneve 2013 - Ferrari
Niettegenstaande LaFerrari nog maar een kleine week onthuld is in Genève, heeft Ferrari al 1.000 mogelijke kopers.

Van een succes gesproken! Alhoewel de productie beperkt is tot 499 stuks, zijn er voorlopig al meer dan 1.000 geïnteresseerde miljonairs. De opvolger van de Ferrari Enzo en tegelijk V12 supercar valt dus extreem goed in de smaak bij the upper class. Het prijskaartje van 1.3 miljoen euro schrikt hen evenmin af. Iedereen zit blijkbaar te wachten op een ritje in de bolide met 963 pk, die de sprint naar 300 km/u aflegt in nog geen 15 seconden. Misschien nemen ze best ook eens een kijkje bij McLaren voor een P1, maar bij Lamborghini zijn de drie Veneno’s reeds de deur uit.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...