Autosalon Geneve 2013 Live: SsangYong

Autosalon Geneve 2013 - Ssangyoung
SsangYong onthult twee nieuwe modellen in Genève: de Rodius en de SIV-1 Concept.

SsangYong is naar traditie eveneens aanwezig op het Autosalon van Genève. De Koreanen pakken uit met de nieuwe Rodius SUV, die de laatste twee jaar grondig onder handen werd genomen achter de schermen om de productkwaliteit naar boven te krijgen. Ook komt er voor de Europese markt een interessante 2.0-liter dieselmotor. Comfort en ruimte zijn de sterkste troeven van de Rodius, op esthetisch vlak is er eerlijk gezegd toch nog wat werk.

Maar ook het design van SsangYong gaat de goede richting uit en dat bewijst het merk met de SIV-1 Concept. Het Smart interface Vehicle valt meteen op met zijn speelse en vloeiende lijnen. De dynamiek wordt ondersteund door knappe LED’s, een dubbele uitlaat en een subtiele spoiler. Binnenin vind je vier individuele kuipstoelen terug. Met de SIV-1 zou SsangYong wel degelijk potten kunnen breken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...