Autosalon Geneve 2013 Live: Lexus

Autosalon Geneve 2013 - Lexus
Genève is de plaats waar het grote geld zit. Geen wonder dat Lexus de fonkelnieuwe IS 300h hier tentoonstelt.

De vernieuwde Lexus IS gooit net zoals zijn kleine broertje de Lexus GS z’n oudbollige imago volledig van zich af. Tijd voor een nieuwe huisstijl, niet alleen aan de buitenkant, maar mogelijks nog belangrijk, ook aan de binnenkant. Aan de buitenkant gelijkt de IS zeer sterk op de Lexus GS. Zo hard zelfs, dat we de indruk hebben dat Lexus wat Audi-trekjes begint te vertonen.

Naast de IS vinden we ook de LF-LC Concept terug. Een conceptcar die de komst van een supercar moet inluiden. Verder is het ongeveer allemaal hybride wat de klok slaat, al houdt dat Lexus niet tegen van ook sportief uit de hoek te komen. F-Sport badges komen ongeveer evenveel voor als hybride-logo’s.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...