Autosalon Geneve 2013 Live: Jeep

Autosalon Geneve 2013 - Jeep
De nieuwe Jeep Grand Cherokee kreeg onlangs een facelift. Daarmee kennen we direct ook de ster op de Jeep stand.

Al zal het niet alleen de Jeep Grand Cherokee zijn die de show steelt, ook zijn kleinere broertje, de Jeep Compass, kreeg een facelift. Dankzij zijn herziene zestraps automaat, extra veiligheidssnufjes, opgefriste buitenkant en vernieuwde interieur is hij er helemaal klaar voor nog enkele jaren marktaandeel te verdedigen.

De Jeep Grand Cherokee wordt dan weer aan een achttraps automaat gekoppeld en kreeg aan buiten- en binnenkant een opfrisbeurt mee. Echt veel andere veranderingen merken we niet bepaald op. De meest populaire motorisatie in Europa is de 3.0 liter grote V6 dieselmotor van Italiaanse makelij. Over het algemeen ziet de Grand Cherokee er een stuk frisser uit, een facelift zoals dat hoort dus.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...