Autosalon Geneve 2013 Live: Ford

Autosalon Genève 2013 - Ford
Geen grote verrassingen op de stand van Ford, wel de Europese versie van de Ecosport.

Naast de gekende modellen toont Ford in Genève de Europese versie van de Ecosport, een kleine SUV op basis van de Fiesta die wel eens voor wat verkoopvolume kan zorgen. De Ecosport komt in het gamma onder de nieuwe Kuga te staan en motoren worden hoogstwaarschijnlijk overgedragen van de Fiesta.

Naast de Ecosport wordt ook de familieversie van de nieuwste Tourneo Custom gelanceerd. De uiterst ruimtelijke wagen krijgt de naam Tourneo Courier en zal nog later dit jaar gelanceerd worden. Spannende nieuwtjes heeft Ford in Genève helaas niet mee. Wij wachten vol spanning op de Europese Mustang en een eerste concept van de nieuwe Focus RS.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...