Autosalon Geneve 2013 Live: Bentley

Bentley Autosalon Geneve 2013
De nieuwe Flying Spur is dé ster bij Bentley, toch wordt de rest van het gamma niet vergeten.

De vierdeurs limovariant van de Continental GT werd volledig opgefrist en kan weer perfect de strijd aan met de concurrentie. Om zich beter te kunnen differentiëren verloor de wagen het “Continental” voorvoegsel, al kan je bij Bentley Flying Spur nog wel de visuele familieband met zijn coupé variant terugvinden.

Vier personen kunnen zich zonder enige moeite verplaatsen met deze Bentley, de W12 levert een aanzienlijke 625 pk die maximaal 322 km/u kan aantikken. Allemaal prachtige cijfers maar voor Bentley draait het enkel om comfort en kwaliteit, iets wat hun trouwe klanten maar al te graag weten te appreciëren!

Daarnaast straalt ook de Mulsanne als geen ander op de stand van de Britten. Aan de buitenzijde krijgen we nog steeds hetzelfde tijdloze design als ervoor, de grote update vond plaats aan de binnenzijde. Nog betere materialen, scherpere afwerking en een technologische update – inclusief iPads – brengen de Mulsanne nogmaals naar hogere oorden. Zelfs in het segment van de superlimo’s is stil staan gelijk aan achteruit gaan. Voor de vermogenden die liever wat sportiever voor de dag komen is er uiteraard nog steeds de Continental GT, te verkrijgen in de volgende smaken: snel, krachtig, dakloos of gewoon allemaal!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...