Autosalon Geneve 2013 Live: Aston Martin

Autosalon Geneve 2013 - Aston Martin
Op de stand van Aston Martin pronkt de S-versie van een der meest luxueuze vierdeurs.

Ook een vierdeurs kan in het Aston Martin gamma niet zonder S-variant blijven. Daarom lanceren de Britten in Genève de Rapide S, die onder de motorkap voorzien is van 82 extra paarden. De V12 produceert zo in totaal 558 pk, waarmee de wagen van 0-100 km/u gekatapulteerd wordt in 4,9 seconden. Verbazende hernemingen worden op hun beurt voorzien door het royale koppel van 620 Nm. Uiterlijk krijgt de wagen een Carbon Exterior Pack en een enorme gapende grille om de meer atletische longen van voldoende zuurstof te voorzien.

De V8 Vantage SP10 hebben de Britten helaas niet mee, maar wel enkele exclusieve verrassingen: een matzwarte V12 Vantage, een übergeile duo-tone Vanquish Centenary Edition en een Vanquish Q edition.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...