Autosalon Geneve 2013 Live: Volvo

Autosalon van Geneve - Volvo
Volvo is bezig aan een opmars en dat is ook in Genève goed te zien.

De Zweden komen dan ook met maar liefst 6 nieuwe opgefriste modellen naar Zwitserland. Als eerste spotten we de XC60 met strakkere motorkap, blitsere koplampen en radiorooster met chroom. Even verder zijn ook de S60 en V60 te zien, die vanaf heden een opgeblazen neus aankrijgen, nieuwe koplampen inclusief. De broertjes rijden verder nog met een hertekende achterkant en op het sportchassis, dat voortaan als optie te kiezen is.

Volgende op ons lijstje blijkt een trio. De XC70, S80 en V70 krijgen ook een miniscule aanpassing: de ruitensproeiers worden verplaatst en het radiorrooster wordt zwart. Niet te vergeten is ook de optie “verwarmd stuurwiel” en het opgeblazen Volvo-logo. De standaard uitrusting wordt wat opgetrokken en ook op motorisch vlak werd er gefinetuned. De 1.6-liter diesel met turbo zou zo nog maar 108 g CO2 uitstoten en 3.4 liter drinken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...