Autosalon Geneve 2013 Live: Rolls Royce

Autosalon Geneve 2013 - Rolls Royce
Eén van de hoogtepunten van Genève vinden we op de stand van Rolls Royce: de Wraith is er!

Na alle teasers en spyshots die de revue passeerden kunnen we de Wraith nu eindelijk met eigen ogen aanschouwen. De coupé-versie van de Ghost ziet er uit zoals verwacht, maar laat toch vele kaken op half twaalf vallen, zij het niet door de stijl en luxe, dan wel door het motorblok.

Want onder de kap komt nu ook officieel een V12 met een imposante 624 pk en 799 Nm koppel. Koppel dit aan een automaat met acht trappen en je krijgt de wolf in schaapskleren van je dromen.  Nultothonderd in 4.4 seconden en een topsnelheid vn 250 km/u die je in eenvoud over de Autobahn knalt, wat wil een mens nog meer?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...