Autosalon Geneve 2013 Live: Pagani

Autosalon Geneve 2013 - Pagani
We hoopten op een Huayra Roadster, maar daarvoor is het blijkbaar nog even te vroeg.

Enkele teasers deden ons hopen op een Pagani Huayra Roadster, maar die is voor Genève helaas nog niet volledig af. Horacio Pagani brengt dit jaar enkel een Huayra mee met een 1.200 Watt Sonus Faber geluidssysteem. Hoewel we het woord ‘enkel’ en een wagen van meer dan een miljoen euro met moeite samen in één zin kunnen gebruiken.

‘Leuk’ is ook dat Pagani de Digital Sound Processor voor elk van de klanten persoonlijk zal afstemmen. Exclusief kan immers nog exclusiever. Onder de motorkap blijft alles wel gelijk: een heerlijke V12 met 700 pk. Welke banden ze bij Top Gear ook gebruikten, de Huayra is een technologisch en esthetisch meesterwerk dat bijna iedereen achter zich laat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...