Autosalon Geneve 2013 Live: Hyundai

Autosalon Geneve 2013 - Hyundai
Hyundai ziet de toekomst rooskleurig tegemoet, daarom dat de focus in Genève ook ligt bij hun grootste modellen.

2 echte nieuwigheden vinden we terug op de grote stand van de Zuid-Koreanen. De Europese premiere van de Grand Santa Fe moeten de twijfelende kopers overhalen met een volwaardige 3e zetterij én 225 mm extra beenruimte achteraan. In onze Lage Landen is de Santa Fe niet echt een verkoopstopper, in andere regio’s is hij niet weg te denken uit het straatbeeld. Voldoende comfort, luxe, ruimte, krachtig en dat allemaal voor een overtuigend prijskaartje, dat is waarmee Hyundai de Grand Santa Fe aanprijst!

Daarnaast krijgen we ook nog nieuwigheden in het ix35 gamma. Zo kreeg de populaire cross-over een lichte facelift die de wagen terug volledig up to date brengt om de concurrentie de baas te blijven. Uiterlijk krijgen we vooral LED dagrijlichten en xenonlichten als nieuwheden terwijl dat binnen alles terug wat aangescherpt werd. Qua motorengamma werd dezelfde strategie gevolgd, het 2.0-liter dieselblok is vanaf heden ook te bestellen met een automatische versnellingsbak.

Naar naast staat ook de ix35 Fuel Cell in de kijken op de stand van Hyundai in Genève. De 1.000 te produceren exemplaren gaan richting overheden en specifieke instanties om te kijken of de wereld klaar is voor een serieproductie van waterstofwagens. Het WRC verhaal dat al werd aangekondigd op ons eigenste Autosalon van Brussel werd hier bevestigd met een raceklare i20 WRC!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...