Autosalon Geneve 2013 Live: Fiat

Autosalon Geneve 2013 Fiat
Bij Fiat vinden we het getal 500 in alle vormen en kleuren. Oh ja, een Panda is er ook!

In Genève staan niet minder dan drie Europese premières op de stand van Fiat! We beginnen bij de 500L trekking, die dankzij wat plastic accenten helemaal “modderklaar” is en ook 17″ velgen aankrijgt. Voor de ‘nieuwe man’ is er vervolgens ook de 500 GQ, uitgerust met een tweekleur, accenten uit chroom en een aangepast premium interieur. Als laatste première zien we de Panda 4×4 two-tone concept, die als “SUV van het jaar 2012” nog eens extra over de toonbank moet gaan.

Iets revolutionairder is de 500e die -elektrisch zijnde- een bereik optekent van 140 km en dit met een 111 pk-krachtige elektrische motor met een laadtijd onder de 4 uur. In combinatie met een nuluitstoot en een lage onderhoudskost misschien toekomstmuziek?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...