Autosalon Geneve 2013 Live: Dacia

Autosalon Geneve 2013 - Dacia
Bij de Roemenen van Dacia steelt de nieuwe Logan MCV de aandacht!

In het gamma vonden we al een recentelijk opgefriste Sandero, maar echt echte bagagevariant was er nog niet. Dat is nu verleden tijd want de nieuwe Logan MCV – Max Capacity Vehicle – heeft standaard 573 liter bagageruimte en die kan tot 1.518 liter groeien. Daarmee nestelt hij zich mooi tussen de Ford Focus Clipper en de vernieuwde Volkswagen Golf Variant, terwijl de verkoopsprijs slechts rond de €10.000 zal schommelen.

Motorisch verwachten we hetzelfde aanbod als voor de Sandero en de Logan. Daar heb je zowel kleine benzine als dieselvarianten met een vermogen tussen de 75 en 100 pk. Ook qua het interieur en optiebeleid kan je de Logan MCV goed plaatsen bij z’n familiegenoten. Naast de Lodgy en de Dokker is Dacia alweer sterk bezig, Renault bewijst nogmaals dat een budgettak ook deftige producten kan brengen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...