Autosalon Geneve 2013 Live: Citroen

Autosalon Geneve 2013 - Citroën
Naast de standen van Infiniti en Kia zien we de reusachtige stand van Citroën verschijnen.

Een heel grote stand betekent daarom niet gigantisch veel nieuwigheden. De Fransen introduceren wel hun Technospace concept, de voorbode van hun nieuwe compacte monovolume. Dit concept toont dan ook de richting waar Citroën naartoe wil in hun nabije toekomst. Kenmerkend zijn het expressief design, hoogtechnologische koplampen & achterlichten en tot slot ook de nieuwe technologieën binnenin.

Verder staat ook nog de verbeterde C3 2013 in de kijker. De opfrissing van deze compacte stadswagen toont zich dynamischer en tegelijk ook zuiniger. Een grondige facelift wordt gecombineerd met extra afwerkingsmogelijkheden en nieuwe motorisaties. We zien de introductie van de PureTech driecilinder benzinemotoren, zowel een 1.0-liter als een 1.2-liter die respectievelijk slechts 4,3 en 4,5 liter verbruiken. Deze kleine blokjes missen wel wat power en daarvoor is de VTi met 120 pk misschien wel de compensatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...