Gelekt: Porsche 911 GT3

Porsche 911 GT3 2013
Porsche onthult morgen in Genève de nieuwe 911 GT3, net zoals we voorspeld hadden.

Jaloers! Dat ben ik op de redactieleden die morgen al de nieuwe 911 GT3 in ware lijve kunnen aanschouwen. Het was te voorspellen, maar het is nu duidelijk ook volledig zeker dat Porsche naast de raceversie ook de straatlegale 991 GT3 voorstelt in Genève. De eerste gelekte fotootjes zijn een feit.

Zoals het een echte GT3 betaamt, werd de uitlaat centraal gemonteerd en krijgt de neunelfer een vaste, minder subtiele spoiler. De wielkasten worden gevuld door 20-inch lichtmetaal met daarachter gele remklauwen. We kunnen niet wachten op de officiële details, maar hoogstwaarschijnlijk produceert de 3.8-liter in deze 911-variant meer dan 450 pk. Het blijft ook spannend of Porsche de manuele transmissie volledig gedumpt heeft, of klanten nog steeds de mogelijkheid biedt iets anders te kiezen dan de PDK. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...