Gelekt: Lamborghini Veneno

Lamborghini Veneno
Van een echte hypercar gesproken… De Lamborghini Veneno is de snelste stier ooit.

Vijftig jaar Lamborghini is niet zomaar een klein onderonsje, dat is een megalomaan feest. Dat maken de Italianen alvast duidelijk met de Veneno hypercar die het merk in Genève zal onthullen. Zo goed als geen teasers, gewoon recht uit het niets: BAM!

Naast het spectaculaire uiterlijk krijgt de Veneno een 6.5-liter V12 die een vermogen levert van maar liefst 750 pk. De zeven versnellingen ga je af met een gerobotiseerde ISR manuele transmissie. De Veneno haalt een topsnelheid van 354 km/u.

Bovendien wordt de Veneno uiterst exclusief: slechts 3 exemplaren zouden gebouwd worden, en volgens The Sunday Times krijgt elk exemplaar een prijskaartje van maar liefst 3,57 miljoen euro. Inderdaad, meer dan drie en een half miljoen! Maar geïnteresseerden die net op hun privéjet gingen stappen, moeten we helaas teleurstellen: de Veneno is nu al uitverkocht. (Via: Pistonheads)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Gelekt: Lamborghini Veneno"

 1. claeys 05-03-2013 om 18:13

  Een oplage van 3… Die worden alledrie ergens goed opgeborgen om nooit gezien te worden.
  Ziet er heerlijk bruut uit

 2. claeys 05-03-2013 om 18:13

  Een oplage van 3… Die worden alledrie ergens goed opgeborgen om nooit gezien te worden.
  Ziet er heerlijk bruut uit

  • fre23 05-03-2013 om 18:27

   Zou echt zonde zijn, maar helaas het lot van vele zeldzame auto’s 🙁

Reageer

Reactie aan het plaatsen...