Preview: Porsche 911 Premieres in Geneve


Porsche belooft twee spannende 911’s mee te brengen naar het Autosalon van Genève.

Zoals we onlangs nog meedeelden, mag de Porsche 911 dit jaar vijftig kaarsjes uitblazen. 2013 is niet alleen goed begonnen voor Porsche, het wordt dus absoluut een speciaal jaar en daar horen ook spannende premières bij. In Genève zal Porsche 2 ‘opmerkelijk sportieve’ wagens voorstellen in Paleis 1.

Eén ervan is de spectaculaire 911 GT3 Cup, die met 460 pk beslist weer een succesvolle carrière in de autosport tegemoet gaat. De GT3 Cup is met 2.400 verkochte exemplaren de meest verkochte racewagen ter wereld, maar zal in het begin exclusief voorbehouden worden voor de Porsche Supercup 2013.

Daarnaast brengt Porsche dus ook nog een verrassing mee in Genève. Gezien de omschrijving verwachten we niet meteen de Porsche Macan, maar toch een nieuwe variant van de 911. Wij hopen dat ze naast de GT3 Cup ook de productieversie van de 911 GT3 voorstellen. De kansen zijn groot, maar we zullen tot volgende week moeten wachten op het definitieve antwoord.

Porsche 911 GT3 2013 4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...