Pagani brengt Sonus Faber mee naar Geneve

Pagani Huayra Sonus Faber
Pagani brengt een uniek geluidssysteem mee naar Genève!

Na een hoop mysterie en geteaser komt Pagani eindelijk met echte feiten naar buiten. Voor het Autosalon van Genève brengt de exclusieve constructeur een uniek geluidssysteem mee dat ontwikkeld werd door de specialisten van Sonus Faber. Maar liefst 1.200 Watt kan het systeem produceren, wat driemaal zoveel is dan het standaard exemplaar.

Behalve het gigantische vermogen was voornamelijk het gewicht het aandachtspunt bij de ontwikkeling. De 700 pk sterke V12 heeft nog steeds kracht in overvloed, toch wou Horacio geen enkele kilogram teveel aan boord van zijn Italiaanse furie. De meest exotische materialen werden gebruikt in dit paradepaardje voor beide merken, het hoeft dus ook niet te verwonderen dat de geproduceerde klank ongelooflijk kristalhelder zal klinken. Met het volume op 10 moet het gebrul van de AMG krachtbron wel te overtreffen zijn.

Om het nu nog onbekende prijskaartje enigszins te kunnen verantwoorden zal de Digital Sound Processor op de specifieke wensen van de klant aangepast worden. Met een productie van minder dan 100 Huayra’s per jaar valt nog af te wachten hoeveel klanten voor het Sonus Faber geluidssysteem zullen opteren, al is geld in deze prijsklasse meestal niet meer van belang. Of de publieke opinie dan weer genoegen neemt met enkel een gepersonaliseerd geluidssysteem in de plaats van de langverwachte Huayra Roadster is dan wel weer te betwijfelen.

Pagani Huayra Sonus Faber

Pagani Huayra Sonus Faber

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...