Officieel: Hyundai ix35 facelift

Hyundai ix35 facelift 2013
De Hyundai ix35 is al sinds 2009 aanwezig op onze Belgische wegen, hoog tijd voor een update dus! 

In de BeLux is de compacte softroader hét verkoopsucces van Hyundai, vandaar dat de aanpassingen redelijk beperkt zijn. De ix35 wordt geprezen door zijn rijkwaliteiten, de prijs en de looks. Om dat laatste ook voor de volgende jaren op punt te houden werden er LED dagrijlichten geïnstalleerd die de wagen nog herkenbaarder moet maken in het straatbeeld. Binnenin werd het interieur ook nog even opgefrist.

Motorisch gezien krijgen we nog steeds hetzelfde aanbod, namelijk 2 benzinemotoren (1.6 GDi en 2.0i) en 3 zelfontbranders (1.7 CRDI en 2.0 CRDI). De Zuid-Koreaanse ingenieurs bleven trouwens hard werken aan betere emissienormen voor elk motorblok, wat interessant is voor ons belastingsstelsel. Nieuw is wel de optionele automatische versnellingsbak voor de populaire 2.0 CRDI 4WD met 136 pk. Deze wereldprimeur zal op het Autosalon van Genève de aandacht moeten delen met die andere première, de Hyundai Grand Santa Fe.

Hyundai ix35 facelift 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...