Facelift: Renault Kangoo 2013

Facelift: Renault Kangoo 2013
Ook Renault brengt een facelift mee naar Genève, de Kangoo zal opgefrist op de stand in Genève te vinden zijn!

De Renault Kangoo is een belangrijk model voor de Fransen, zo getuige de vele uitvoeringsvormen die specifiek voor een bepaald doelpubliek afgestemd werden. Standaard biedt de Kangoo zowel bagageruimte als zitplaatsen aan, maar voor zakelijke klanten zijn er ook varianten met enkel laadvermogen. Mocht dat nog niet voldoende zijn dan kan je altijd terecht bij de Grand Kangoo die tot 7 personen kan herbergen. De groene jongens en meisjes onder ons kunnen dan weer kiezen voor de Kangoo Z.E., die bijzonder weinig schadelijke stoffen uitstoot.

Opmerkelijk dat Renault zo snel na de vorige facelift hun Ludospace alweer opfrist, al zal de nieuwe designrichting daar misschien wel voor iets tussenzitten. Sinds de komst van de nieuwe Clio krijgen alle familiegenoten met mondjesmaat dezelfde snoet. Sinds de eerste generatie in 1998 werden er maar liefst 900.000 Kangoo’s verkocht, die allemaal gebouwd werden in de Franse productiefaciliteit van Maubeuge.

Het nieuwe model kreeg binnenin een update van het interieur, al zal vooral de middenconsole als nieuw aanschouwd worden. De technologielijst van de Kangoo werd eveneens uitgebreid met enkele nieuwe features, zoals een  radio met Bluetooth en MP3 functionaliteit. Het R-Link multimediasysteem is vanaf heden ook te verkrijgen, net zoals een start/stop systeem, Hill Start Asstist en een systeem dat de vrijgekomen remenergie zo goed mogelijk probeert op te vangen.

Motorisch blijft alles zoals het is, maar er werden wel voldoende inspanningen geleverd om de motoren nog zuiniger en efficiënter te laten lopen. Wie zijn enthousiasme over de vernieuwde Renault Kangoo niet meer kan bedwingen kan vandaag al richting de dealer trekken om een bestelbon te tekenen. Prijsmatig start de Kangoo bij € 18,200 en van op de beursvloer in Genève zullen we jullie nog meer fotomateriaal kunnen leveren.

Lees hier onze rijtest met de Renault Kangoo 110 dCi Dynamique

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...