Spyshots: Volkswagen Golf Variant

Spyshots Volkswagen Golf Variant
Volkswagen wil de grootste autoproducent ter wereld worden, dus ten alle tijden moeten er modellen getest en gelanceerd worden. De Golf Variant lijkt er aan te gaan komen!

Volkswagen is al een tijdje bezig met het testen van nieuwe modellen in het koude Noorden. Enerzijds krijgen ze hierbij extreme omstandigheden om de wagens te onderwerpen, anderzijds is er minder kans dat de wagens vroegtijdig het wereld wijde web opgaan. Spyshotfotografen weten dit jammer genoeg ook, vandaar dat er frequent toch nog beelden naar buiten komen. De Golf Variant ziet er op deze foto’s zo goed als productieklaar uit, misschien wordt hij wel de verrassing van het Autosalon van Genève bij de Duitsers.

De Golf Variant is logischerwijs de Golf met het meeste bagageruimte. Momenteel krijg je 505 liter bagageruimte ter beschikking, met het volledig platleggen van de achterbank krijg je maar liefst 1.495 liter ter beschikking, een van de beste waarden in het segment. Het is dan ook een heel belangrijke wagen voor het leasesegment. Op de foto’s is het nog moeilijk te definiëren, maar insiders menen te weten dat de wagen nóg groter zal worden ten voordele van de bagageruimte (+120l).

Uiterlijke wijzigingen zullen in de lijn liggen van de nieuwe Golf, net zoals het motorengamma dat niet zal verrassen. Zo krijgen we gegarandeerd een 1.2 en een 1.4-liter TSI met vermogens tussen 85 en 140 pk, terwijl de dieselende leasers de keuze hebben tussen een 1.6 en een 2.0-liter TDI die schommelt tussen 105 en 150 pk. Met de huidige staat van de testmodellen verwachten we sowieso dit jaar nog de lancering, Belgische prijzen schommelen momenteel tussen 19.000 en 25.000 euro. (Via WCF)

Lees hier onze rijtest met de huidige Volkswagen Golf Variant 1.6 TDI 4Motion

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...