Officieel: KTM X-Bow GT

KTM X-bow GT
Ook KTM denkt aan het comfort van hun klanten en komt nu met een X-Bow GT op de markt!

KTM staat bekend om hun speelse X-Bow waarmee je op het circuit ongelooflijk veel plezier kan mee beleven. Met hun lichtgewicht van slechts 790kg en toch 220 pk bieden ze veel value for money, in slechts 2,9 seconden ben je al voorbij de 100 km/u. Sommigen zijn ook zodanig enthousiast dat ze ermee op de openbare weg trekken, al zal dat niet echt comfortabel zijn.

Op die noden speelt KTM nu net in. Ze brengen een GT versie mee naar Genève die herkenbaar is aan de volwaardige voorruit en deuren. Op de eerste foto’s ziet het er nogal speciaal uit, maar we moeten wachten tot we deze creatie van KTM live kunnen aanschouwen alvorens we een finaal oordeel kunnen geven.

Sowieso zal er hiervoor wel een markt voor zijn. Oorspronkelijk waren er trouwens maar 500 X-Bow exemplaren gepland maar wegens de grote populariteit werd dat aantal opgetrokken naar 1.000. Motorisch wordt nog steeds de 2.0-liter TFSI van Audi geïnstalleerd, al zijn er hier en daar geruchten dat de 2.5-liter TFSI uit ondermeer de TT-RS zijn opwachting zal maken in de meest radicale X-Bow’s.

KTM X-bow GT

KTM X-bow GT

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...