Preview: Aston Martin Rapide Shooting Brake

aston martin rapide shooting break concept
Niet Aston Martin zelf, maar Bertone komt naar Genève met een unieke Aston Martin Rapide Shooting Brake.

Bertone noemt het concept de Jet 2+2 en wil er hun 60-jarige samenwerking met Aston Martin mee vieren. Als opvolger van het Jet 2 concept uit 2004, dat gebaseerd werd op de Vanquish, krijgt nu ook de Rapide een make-over. Bertone sleutelde bij de iets-of-wat verouderde Rapide enkel aan de buitenkant en liet al het onderhuidse zoals het was.

Als we de Italianen mogen geloven, geven de voorovergebogen C-stijlen samen met de breed gespierde wielkasten voor een dynamisch geheel, zelfs als de bolide stilstaat. Achteraan zorgen de LED-strook en strakke lijnen voor een stoere indruk. Tot slot komt er binnenin, naast wat houten en aluminium accenten, dankzij het break-ontwerp wat extra hoofdruimte voor de twee passagiers op de achterbank. De koffer wordt ook ietsje ruimer. Hoe rijk je echter ook bent, de Aston Martin Rapide Shooting Brake blijft een one-off.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Aston Martin Rapide Shooting Brake"

 1. ixke 28-02-2013 om 1:36

  waauuuuw, in de sporen van de Lagonda
  maar dan veel mooier !
  alweer iets dat we hier nooit gaan zien …
  tropische groet uit Bahia
  http://bahia.basix.cc

Reageer

Reactie aan het plaatsen...