Officieel: Fiat 500 GQ

Fiat 500 GQ header
Fiat brengt een speciale versie van hun 500S mee naar Genève, de 500 GQ.

De 500 GQ komt voort uit een samenwerking tussen Fiat en het lifestyle magazine GQ en mikt op: “a fan of sophisticated aesthetics and uncompromising style, who enjoys what life throws his way to the full, experiencing the fun, the culture, and the social life of the modern city. Deze special edition is gebaseerd op de 500S en krijgt een two-tone lak, spiegels met een randje van chroom, aluminium 16-inch velgen alsook de nodige GQ-badges.

Binnenin wordt de lijn mooi doorgetrokken aan de hand van lederen zetels met passende stiksels, logo’s van GQ op het dashboard en wat extra aandacht voor ergonomie. De Gentlemen’s car heeft tot slot ook een lederen pook en sportieve pedalen met een accent in aluminium. Onder de kap krijgen we de vijf gekende motorisaties; de 1.2-liter, 0.9-liter TwinAir Turbo, 1.4-liter benzine, 1.2-liter EasyPower en tot slot ook de 1.3-liter MultiJet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...