Teaser: Mercedes CLA A45 AMG

mercedes CLA A45 AMG Driveclub
Constructeurs die teasen met games? Het lijkt een trend te gaan worden.

We zagen eerder al de Corvette C7 Stingray verschijnen in Gran Turismo 5 op de PS3, maar Mercedes pakt het iets grootser aan. Alhoewel de Mercedes CLA A45 AMG eigenlijk pas in New York zou onthuld worden, krijgen we al een klein voorsmaakje van de compacte luxesedan. De Duitsers doen dit via “Driveclub”, een nieuwe racegame die exclusief voor de Playstation 4 ontwikkeld wordt en een vooral multiplayergerichte aanpak hanteert.

Een van de bolides in het spel wordt dus de nieuwe CLA AMG; en gelijk hebben ze! De 2.0-liter geblazen motor produceert zo’n 360 paarden en 450 Nm koppel, meer dan genoeg om een witte wolk te toveren. De Mercedes CLA A45 AMG wordt onthuld in New York binnen een kleine maand en wie geïnteresseerd is in Driveclub, kijkt best ook naar onderstaand filmpje!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...